4 woningen Zuiderschool

met een rijke historie

De voormalige Zuiderschool wordt getransformeerd naar vier grondgebonden woningen. Het gemeentelijk monument ademt nog steeds de sfeer van weleer. De authentieke tegels in de hal en de houten spanten op de bovenste verdieping dragen hier sterk aan bij. De hoge woonkamer in de voormalige klaslokalen op de begane grond heeft grote ramen die zorgen voor veel daglicht. De woningen zijn georiënteerd op de gezamenlijke achtertuin met privéterras en buitenberging en beschikken ieder over een eigen parkeerplaats.

Een bijzondere woning betreft de hoekwoning waar eerder het trappenhuis van de Zuiderschool was gesitueerd. Een monumentale entree en glas-in-lood ramen over de gehele hoogte van de gevel geven de woning extra allure. Deze hoekwoning heeft twee dakterrassen en een grote ruimte op de tweede verdieping welke te gebruiken is als atelier.

*De getoonde illustraties, situatie, foto’s en plattegronden geven een impressie van het project weer. Aan de info op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type woning – Hoekwoning en tussenwoning
Aantal kamers – 4, 5 of 6 kamers
Aantal m² – 159-278 m²
Prijs –  vanaf €515.000,-

Status
Beschikbaar

Plattegronden

van de verschillende woningtypes

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping