Eindelijk is het zover! Het nieuwbouw- en transformatieproject Park Oud Zuid gaat in de verkoop!

Vanaf 3 november a.s. kan je het inschrijfformulier op deze website invullen en bij Van Dorsten Makelaars inleveren. De inschrijfperiode loopt tot dinsdag 17 november 12.00 uur!

Stedelijk wonen, centraal gelegen, middenin het groen. Dat is de kern van het restauratie- en nieuwbouwproject Park Oud Zuid. In dit parkachtige gebied in de stationsbuurt van Meppel worden de komende tijd 40 koopwoningen gerealiseerd. Zowel rijwoningen als appartementen, in diverse prijsklassen voor ieders (woon)wens. Projectontwikkelaar Herman Dolstra: “Het nieuwe plan Park Oud Zuid is ruim en groen opgezet met veel aandacht voor historie en luxe. Een plek waar iedereen straks met plezier kan wonen, werken, ontmoeten en ontspannen.”

De locatie is de verbindende schakel tussen de binnenstad, het station en het Wilhelminapark. De voormalige HBS wordt getransformeerd naar luxe appartementen. Architect Rob Moritz: “Authentieke details zoals de houten spanten en hoge ruimtes geven het bijzondere pand extra allure. Een waanzinnige plek om te wonen.” In de voormalige Zuiderschool en gymzaal worden grondgebonden woningen gerealiseerd, georiënteerd op het groene hofje achter de woningen. Aan de Prinses Marijkestraat en rondom het binnenterrein worden nieuwbouwwoningen gebouwd met een bijzondere architectuur, geïnspireerd op de naastgelegen monumenten.